Powder brows

Een andere naam voor powderbrows is ombre brows. Maar wat is dit precies? Dit leggen we je graag uit. Je bent bij ons in ieder geval aan het juiste adres om er meer over te weten te komen en om de behandeling uit te laten voeren.

Powder brow wat is dat?

Powder brow is een permanente make-up techniek die relatief nieuw is. Het Ombre effect is van donker naar licht; de aanzet van de wenkbrauw is in een lichtere teint en wordt luchtiger gepigmenteerd dan het onderste gedeelte en de staart van de wenkbrauw. Het geeft een make-up look die toch natuurlijk is. Daarom wordt het ook wel Powder Brows genoemd. Het is alsof je de wenkbrauwen met wenkbrauw poeder hebt ingekleurd.

Powder brows ervaringen

Veel mensen zijn benieuwd naar het proces van de powder brows genezing, daar kunnen wij je ook alles over uitleggen. Dit kan namelijk voor iedereen anders zijn, maar wij kunnen en zullen je daar heel goed over adviseren.

Prijzen powder brows

Ombre/Powder brows (incl. nabehandeling binnen 6-8 weken)
€295
Touch-up kleur (na 3-6 maanden)

€59

Touch-up kleur (na 7-12 maanden)

€120

Touch-up kleur (na 13-24 maanden)

€190

Correctie

Touch-up nieuwe klant

€ op aanvraag

€ op aanvraag

Afspraak maken powder brows?

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn bij jouw huid met powder brows? Neem dan snel contact met ons op. We helpen je dan graag verder en gaan samen met jou bekijken wat de opties zijn voor de powder brow behandeling. Misschien hebben mensen in je omgeving poeder wenkbrauwen en ben je benieuwd wat het resultaat bij jou gaat zijn. Er is maar één manier om er achter te komen en dat is door het zelf te ervaren.