Permanente lipliner

Benieuwd naar de mogelijkheden met permanente lipliner? Met name mensen die wat ouder worden merken dat de kleur van hun lippen wat bleker wordt. Het kan ook zijn dat je ziet dat de contouren wat vervagen en dan krijg je een onregelmatige liplijn. Je lippen kunnen ook minder vol worden en dit kan frustrerend zijn. Dit is dan vaak ook een van de redenen dat mensen zich willen verdiepen in lipliner permanent. De verschijnselen kunnen namelijk tegen worden gegaan wanneer dat je kiest voor permanente make-up liner of full lips. Dankzij deze methoden krijg je weer goed ogende lippen en dan hoef je geen lippotlood te gebruiken, ideaal toch?

Permanente lipliner kiezen

Gelukkig heb je alle tijd om op je gemak na te gaan of je gebruik wil maken van de behandeling permanente lipliner. Het zou echt een oplossing kunnen zijn als je ontevreden bent over je eigen lippen. Ga dan ook eens zoeken op lippen tekenen kleur en dan zie je hoe het in zijn werk gaat. Als je lippen je onzeker maken, is dit zeker het overwegen waard. Als er vragen zijn neem dan gerust contact op, want deze worden snel beantwoord.

Is lipliner permanent iets voor jou?

Om er achter te komen of dat lipliner permanent wat voor jou is, kun je je er eens in verdiepen. Als je van een verzorgde mond houdt, dan kan dit wel eens de oplossing voor je zijn. Een behandeling zal ongeveer 1-1,5 uur in beslag nemen, maar het resultaat mag er zeker zijn! Maar wat zijn dan de opties? Daar leggen we je graag wat meer over uit:

  • Lipliner, dan krijg je duidelijke contouren bij je mond. Het oogt erg natuurlijk. Dit komt omdat de kleur zo aan wordt gepast zodat het bij je eigen lipkleur past.
  • Lipliner met schaduw kan ook een keuze zijn. Hierbij wordt eerst een liplijn aangebracht en dan wordt de binnenkant van je contourlijn ingekleurd. Oneffenheden kunnen hierdoor beter gecorrigeerd worden.
  • Een laatste optie is kiezen voor full lips. Dit is met name ideaal voor lippen met weinig kleur. Het is dan echt gericht op het volledig inkleuren van je lippen.

Prijzen lippigmentatie

De prijzen van de behandeling op een rijtje:

Lipliner

Lipliner (incl. nabehandeling binnen 6-8 weken)

ACTIEPRIJS tot 1 jan. 2022 

€300

€200

Touch-up kleur binnen 1 jaar

€95

Touch-up kleur binnen 2 jaar

€145

Correction € on request
Touch-up new customer € on request
Heb je wel eens gedacht aan permanente make up van je lippen? Denk je dan aan PMU lips of aan lippen tatoeëren? Een goed moment om dan in contact te komen met ons zodat wij je verder kunnen informeren over alle mogelijkheden van PMU lippen. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.
GET EXCLUSIVE NEWS

Subscribe To Our Newsletter!