Lipblush

Wat weet je al over lipblush? Dit is een methode die er voor kan zorgen dat je een duidelijke gevormde lip krijgt en dan gericht op een zachte overloop van kleuren. Een andere naam hiervoor is PMU lipblush of full lips PMU. Er wordt een soort schaduw techniek gebruikt om lagen van kleur aan te brengen op je lippen. Het is een vrij nieuwe techniek maar wel erg populair.
PMU lipblush behandeling
Gedurende een lipblush behandeling wordt er een dunne naald gebruikt om de lippen te pigmenteren. Er wordt dan een kleur naar keuze gebruikt (wat van tevoren natuurlijk is overlegd met je). Het voordeel van deze behandeling is dat hierdoor asymmetrie in de lippen verminderd kan worden. Op ieder gewenst moment van de dag heb jij zo de ideale lippen en daar hoef je nauwelijks moeite voor te doen, dat klinkt interessant toch? Lippen zien er ook veel voller uit en dat is waar je het vaak voor doet!
Over je lippen
Van nature zijn onze lippen transparant. Onze bloedsomloop bepaalt de kleur in je lippen. Wat ook interessant is om te weten, is dat je lippen bedekt zijn met een hele dunne huid. Dit noemen ze ook wel lippenrood. Als je bijvoorbeeld een sterke bloedsomloop hebt, dan kan dat ook terug te zien zijn in de kleur van je lippen. Heb je veel pigment in je lippen? Dan kan er dankzij lipblush gezorgd worden dat beide lippen voorzien worden van een mooie kleur. Hierbij zal een kleur altijd eerst genaturaliseerd worden.
Meer weten over lipblush?
Het kan zijn dat je benieuwd bent wat lipblush met je lippen kan doen. Wie weet is het wel een goede oplossing voor jou, om zo van je onzekerheid af te komen. Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en dan kom je er snel achter wat de voordelen voor jou kunnen zijn. Iedere dag weer staan we voor onze klanten klaar om alle vragen te beantwoorden en om het beste resultaat te realiseren.

Prijzen lippigmentatie

De prijzen van de behandeling op een rijtje:

Lipblush

Lip blush (incl. nabehandeling binnen 6-8 weken)

ACTIEPRIJS tot 1 jan. 2022 €300

€400

Touch-up kleur binnen 1 jaar

€125

Touch-up kleur binnen 2 jaar

€190

Heb je wel eens gedacht aan permanente make up van je lippen? Denk je dan aan PMU lips of aan lippen tatoeëren? Een goed moment om dan in contact te komen met ons zodat wij je verder kunnen informeren over alle mogelijkheden van PMU lippen. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.
GET EXCLUSIVE NEWS

Subscribe To Our Newsletter!