Full lips

Er kan veel uit worden gelegd over de mogelijkheden met full lips. Wist je dat je je hele lippen in laat kleuren met full lips PMU? Dankzij permanente make-up full lips kan er worden gezorgd voor compensatie van bijvoorbeeld een scheve lip. Ook kan de zichtbaarheid van rimpels rondom je lippen worden geminimaliseerd.
Voordelen full lips

Als je de keuze maakt voor full lips, is het ook fijn om te weten wat de vele voordelen zijn. Om te beginnen zullen je lippen veel voller lijken. Dit komt omdat de natuurlijke kleur en ook de vorm van de lippen benadrukt wordt. Je moet je er wel bewust van zijn dat bij een PMU behandeling alles na 12-18 maanden kan vervangen, je zal het dan af en toe bij moeten laten werken. Ondanks dat je lippen erg gevoelig zijn, gaat een behandeling wel zorgen voor een prachtig resultaat (al kan het soms als onprettig worden ervaren). Maar je weet waar je het voor doet natuurlijk!

Kies jij een full lips PMU behandeling?
PMU full lips zijn erg populair, misschien spreekt het jou ook wel aan. Je moet er dan wel rekening mee houden dat het ongeveer tien dagen nodig heeft na de behandeling om te kunnen genezen. Je lippen kunnen dan wat droger aanvoelen. Ook zal je zien dat de kleur wat gaat vervagen en na een tijdje komt de kleur weer terug. Na ongeveer twee weken zie je de werkelijke kleur van je lippen. Het kan zijn dat jij in de ochtend graag wat meer tijd over wil houden en dan is de full lips permanente make up een goede keuze.

Meer weten over full lips?

Het kan zijn dat je meer te weten wilt komen over de full lips behandeling, of je wil een afspraak maken? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen en dan wordt er samen met jou bekeken wat de opties en de vele voordelen voor je kunnen zijn. Ook als je twijfelt of nog vragen hebt kun jij contact opnemen en kan er samen worden gekeken wat we voor jou kunnen betekenen (en wat je wensen zijn).

Prijzen lippigmentatie

De prijzen van de behandeling op een rijtje:

Full lips

Full lips (incl. nabehandeling binnen 6-8 weken)

ACTIEPRIJS tot 1 jan. 2022 €350

€450

Touch-up kleur binnen 1 jaar

€140

Touch-up kleur binnen 2 jaar

€210

Afspraak maken voor de behandeling lippigmentatie?
Heb je wel eens gedacht aan permanente make up van je lippen? Denk je dan aan PMU lips of aan lippen tatoeëren? Een goed moment om dan in contact te komen met ons zodat wij je verder kunnen informeren over alle mogelijkheden van PMU lippen. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.
GET EXCLUSIVE NEWS

Subscribe To Our Newsletter!