PMU Lippen

Het kan zijn dat je niet tevreden bent met de huidige kleur of vorm van je lippen. Misschien mis je, je sprekende lippen die je vroeger had. Dankzij PMU lippen heb je altijd mooie en verzorgde lippen. Je hoeft ze niet meer continu bij te werken, want met PMU ziet het er zo al goed uit!

Wat zijn PMU lippen?

PMU is een afkorting die staat voor permanente make-up. Bij de behandeling PMU lippen worden de lippen gepigmenteerd door middel van een pigmenteer-pen. Deze bevat een ultrafijne naald en daarmee wordt er pigment in de huid van je lippen aangebracht. Asymmetrische lippen kunnen dan symmetrisch gemaakt worden, ze kunnen ook een vollere uitstraling krijgen en bijna elke kleur is mogelijk.
Technieken

PMU lippen

Er bestaan verschillende technieken bij PMU lippen en dat zijn:

Lipliner

Dit is een techniek waarbij er een lijntje om de contouren van je lippen wordt gepigmenteerd. Hierdoor ga je ze meer accentueren. Er kan dan ook een lichte asymmetrie op worden gelost (wanneer daar sprake van is). Qua kleur kun je, je eigen lip kleur of een accentuerende kleur kiezen.

Lipblush

Lip Blush is een van de nieuwste technieken die zich kenmerkt door een extra zachte look. De lippen worden egaal gepoederd in de eerste huidlaag voor een natuurlijke tint zonder dat het te hard overkomt. De behandeling is vrijwel pijnloos en kan in full lips of in ombre effect gepigmenteerd worden.

Full lips

Dit is een behandeling waarbij je lippen volledig in worden gekleurd met de kleur die je zelf hebt gekozen. De contouren van de lippen kunnen wanneer gewenst ook wat aangepast worden.

BEFORE AND AFTER RESULTS

PMU lippen behandeling

Gedurende de PMU lippen behandeling wordt eerst het één en ander besproken. Het gaat er om dat eerst helder is welke vorm en kleur je wenst en ook welke techniek daar het beste bij past. We beginnen daarom met het tekenen van de contouren van de lippen zodat je kan zien hoe het resultaat zal worden. Als je tevreden bent, dan pas wordt de behandeling gestart.
Er is ook sprake van PMU lippen nazorg. Je moet de eerste dagen na de behandeling je lippen goed verzorgen.

Prijzen lippigmentatie

De prijzen van de behandeling op een rijtje:

Lipliner

Lipliner (incl. nabehandeling binnen 6-8 weken)

€199

Touch-up kleur binnen 1 jaar

€65

Touch-up kleur binnen 2 jaar

€135

Correction € on request
Touch-up new customer € on request

Lipblush

Lip blush (incl. nabehandeling binnen 6-8 weken)

€295

Touch-up kleur binnen 1 jaar

€99

Touch-up kleur binnen 2 jaar

€198

Full lips

Full lips (incl. nabehandeling binnen 6-8 weken)

€395

Touch-up kleur binnen 1 jaar

€130

Touch-up kleur binnen 2 jaar

€265

Afspraak maken voor de behandeling lippigmentatie?
Heb je wel eens gedacht aan permanente make up van je lippen? Denk je dan aan PMU lips of aan lippen tatoeëren? Een goed moment om dan in contact te komen met ons zodat wij je verder kunnen informeren over alle mogelijkheden van PMU lippen. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.
GET EXCLUSIVE NEWS

Subscribe To Our Newsletter!