Permanente eyeliner

Een eyeliner is een dun lijntje wat boven de wimper rand wordt geplaatst. Als je eyeliner gebruikt, dan weet je dat het effect op je ogen erg groot is. Je ogen hebben hierdoor meer expressie en ze spreken meer. Optisch lijken je ogen ook groter als je eyeliner gebruikt. Veel vrouwen gebruiken het daarom dagelijks. Misschien wil je het ook wel vaker gebruiken, maar kost het je erg veel tijd en moeite? Permanente eyeliner kan dan de oplossing zijn!

Voor wie is permanente eyeliner geschikt?

Vaak wordt er gedacht dat permanente eyeliner alleen geschikt is voor vrouwen die geen vaste hand hebben of die een bril dragen. Maar eigenlijk is het voor iedere vrouw de ideale oplossing. Niet meer zolang voor de spiegel staan voor je de deur uit gaat, je bespaart veel tijd dankzij permanente make up eyeliner.

Behandeling

Bij de permanente eyeliner techniek wordt voorafgaand aan de behandeling de dikte van de te plaatsen eyeliner vastgesteld. Tevens wordt er gekeken welke vorm het beste bij het oog past. De eyeliner kan zowel op de bovenste als onderste wimper rand worden geplaatst. Er wordt samen met jou besloten wat de wensen zijn en wat het mooiste vorm gaat krijgen.

Permanente eyeliner ervaringen

Zou je voorkeur uit gaat naar permanente eyeliner boven? Je zou eens na kunnen gaan wat de permanente eyeliner ervaringen zijn. Onze klanten zijn er erg tevreden over, net als over de permanente eyeliner nazorg. Een goede reden dus om er zelf ook kennis mee te willen maken!

Kosten permanente eyeliner

Het is fijn om vooraf de kosten te weten van de permenante eyeliner. Deze hebben we voor je op een rijtje gezet:

Eyeliner boven OF onder (incl. nabehandeling binnen 6-8 weken)

€249

Eyeliner boven & onder (incl. nabehandeling binnen 6-8 weken)

€349

Touch up kleur (na 3-6 maanden)

Touch up kleur (na 7-12 maanden)

Touch-up (na 13-24 maanden)

€60

€120

€190

Correctie

Touch-up nieuwe klant

€ op aanvraag

€ op aanvraag

Afspraak maken permenante eyeliner
Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn met permenante eyeliner? Maak dan een afspraak. Je kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen en dan zullen wij al je vragen beantwoorden. We horen het graag als we jou verder kunnen helpen.