Wij nemen jouw hoofdhuid serieus

Mijn naam is April Braspenning, 30 jaar oud en moeder van 2 geweldige meiden. Met mijn gezin woon ik in Lelystad waar tevens ook mijn salon is. Ik heb mij gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up en hoop hiermee mensen te kunnen helpen hun zelfvertrouwen terug te vinden door middel van mijn behandelingen.

$

Vind jouw zelfvertrouwen weer terug

$

Gediplomeerd door Jolange Opleidingen

Onze Expertise

Manis PMU is een bedrijf/salon dat zich richt op permanente make-up. De eigenaresse April Braspenning besloot een professionele opleiding tot micro hair scalp artist te volgen bij Jolange opleidingen nadat haar vriend hiervoor was behandeld en ze merkte dat hij er een stuk zekerder en gelukkiger van werd. Zij wilde dit ook voor andere. De naam Manis PMU betekend dan ook in het Maleis mooi/aantrekkelijk een gepaste naam voor het bedrijf, want het doel is om iemand tevreden te stellen met hoe diegene wil zijn. April zat niet stil en volgde na de opleiding micro haarpigmentatie, de opleiding Allround PMU artist en slaagde met hoge cijfers.

Manis PMU helpt jou er goed uit te zien!

Our Clients

Wat onze klanten vertellen!

Google-Logo-Transparent

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Contact Opnemen

Mijn gratis consult afspraak inplannen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Wat is micropigmentatie van de hoofdhuid?

Micro pigmentatie van de hoofdhuid (ook bekend als SMP of MHP) is de nummer 1 behandeling voor mensen met haaruitval. Een vorm van medische tatoeage waarbij natuurlijk pigment strategisch wordt aangebracht in de dermale laag van de hoofdhuid om de illusie van kleine haarzakjes (stoppeltjes) te wekken. Deze procedure zal de geschoren hoofdlook perfect nabootsen en is daarom is dit een voorkeursbehandeling bij uitstek voor haaruitval

Is micro haar pigmentatie geschikt voor mij?
Afhankelijk van je wensen kan micro hair pigmentatie zowel bij mannen als bij vrouwen toegepast worden. Boek een gratis consult afspraak in voor professioneel advies.
Hoe ziet micro haar pigmentatie (mhp) eruit?
Micropigmentatie van de hoofdhuid, ook wel haartatoeage genoemd, kan veel verschillende resultaten opleveren. Van het creëren van de illusie van een dikker uitziende haardos, het herstellen van een teruggetrokken haarlijn, het verhullen van dunner wordende of kale plekken en zelfs het camoufleren van littekens.

Haarpigmentatie ziet eruit als veel kleine stippen met pigment die op de hoofdhuid in en rond de haarlijn worden aangebracht om het gewenste resultaat te bereiken.

Hoelang duurt de behandeling?
Dit kan bij iedereen verschillen. Gemiddeld duurt een behandeling tussen de 2-4 uur, afhankelijk van de mate van haarverlies en welke behandeling. De eerste behandelingen zijn meestal langer dan de tweede en derde, omdat bij de eerste behandeling het meeste wordt gezet.
Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling is nagenoeg pijnloos. Er zijn bepaalde plekke op de hoofdhuid die wat gevoeliger zijn dan andere plekken. Mocht je toch angstig zijn dan kan je bij je eigen huisarts verdovende crème aanvragen en deze voor aanvang op je hoofdhuid aanbrengen. Daarnaast kan je eventueel voor de behandeling pijnstillers innemen.
Kan ik in termijnen betalen & bieden jullie garantie?
Ja, er is een mogelijkheid om in termijnen te betalen en geef garantie op elke behandeling van begin tot eind, met een tevredenheidsgarantie van 12 maanden vanaf de datum van je laatste behandeling.

De garantie is geldig voor klanten die de volledige reeks aanbevolen sessies bijwonen, zoals afgesproken tijdens het consult.

GET EXCLUSIVE NEWS

Subscribe To Our Newsletter!