Micro haar pigmentatie

Heb jij last van inhammen, kale plekken of een brede scheiding in het haar en ben je hierdoor onzeker? Ja? Dan kunnen wij jou helpen. Haarverlies is vervelend en voor sommigen zelfs levensbeperkend. Micro haar pigmentatie is een innovatieve methode die kale of dunbehaarde plekken opvult. Ook geschikt om littekens te camoufleren of de haardichtheid voller te laten lijken.

Waarom micro haar pigmentatie?

Micro haar pigmentatie, ook wel PMU hair scalp genoemd, is een speciaal ontwikkelde niet-chirurgische behandeling om haarstoppels te simuleren of in sommige gevallen een hogere optische haardichtheid te creëren.

Met behulp van speciale haarpigmentatie pigmenten kunnen wij bij kale of kalende mannen een virtueel kapsel geven dat lijkt op een geschoren hoofd. Dit effect oogt 100% natuurlijk.

In sommige gevallen kan haarpigmentatie ook worden ingezet bij dunner wordend haar waar de hoofdhuid lichtjes zichtbaar wordt. De behandeling kan het contrast tussen de huidkleur en haarkleur verminderen en daardoor de illusie geven van meer haar.

Ook is het mogelijk om met de micro haar pigmentatie de FUT of FUE littekens te verbeteren/weg te werken.

Voordelen op een rijtje

$

"Shaven" - look

$

Hoofdhuid bedekkend

$

Resultaat binnen 2 behandelingen

$

Geen risico behandeling

$

Keuze in gewenste haarkleur

$

Semi permanent

Prijzen

Micro haar pigmentatie

Consult
Gratis
1 zone

€349

2 zones

€699

3 zones

€945

4 zones

€1259

5 zones

€1485

6 zones

€1779

Gehele hoofdhuid
In overleg
Touch – up
€100 per zone
Litteken behandeling
€100 – €500
Proefstuk/allergietest
€20
GET EXCLUSIVE NEWS

Subscribe To Our Newsletter!