Wenkbrauwen tatoeëren Almere

Heb je interesse in wenkbrauwen tatoeëren Almere? Een goed moment om dan kennis te maken met alle mogelijkheden. Wat goed is om te weten, is dat er een duidelijk verschil is tussen wenkbrauwen tatoeëren en permanente make-up. Om te beginnen wordt bij permanente make-up pigment op een minimale diepte in de huid aangebracht. Bij tatoeëren wordt pigment altijd diep in je huid aangebracht. Het voordeel van de laatste optie, dan kies je voor een levenslang resultaat en daarbij is de kleur ook intens en hard.

Kies je voor wenkbrauwen Almere?

Misschien is het wel wat voor jou, PMU wenkbrauwen Almere. Maar daar kom je alleen achter wanneer dat je je gaat verdiepen in alle mogelijkheden. Het tatoeëren kan wel wat pijnlijker zijn, maar dat komt omdat het dieper in de huid gaat. Je krijgt er wel veel moois voor terug. Er zijn veel mensen je al voorgegaan die hiervoor hebben gekozen, ze zijn nog steeds erg blij met het resultaat!
Specialist kiezen
Wanneer je interesse hebt om je wenkbrauwen te laten tatoeëren, moet je er wel zeker van zijn dat je een specialist kiest op dit gebied. Gelukkig ben je bij ons aan het juiste adres en dan ben je ook echt in goede handen zodat er kwaliteit wordt geleverd. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken, vooraf is alles duidelijk en alle vragen worden direct beantwoord. Neem daarom de tijd om na te gaan wat jij zou willen (laten doen).

Waarom wenkbrauwen tatoeëren?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom dat jij denkt aan het tatoeëren van je wenkbrauwen. Misschien groeien de haartjes niet meer goed, of vind je het vervelend als je ze iedere keer bij moet werken of moet laten epileren. Wenkbrauwen tatoeëren kan dan een goede optie zijn om te overwegen. Je kunt je altijd laten informeren over wat er mogelijk is en dan kun jij alsnog even bedenktijd nemen en dan je keuze maken. Mocht je er vragen over hebben, neen dan contact op zodat de vragen snel beantwoord kunnen worden.

Prijzen Hairstroke wenkbrauw

Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar en verlaat
je onze PMU salon als een tevreden mens.

Normale prijs incl. nabehandeling binnen 6-8 weken.
€295
ACTIEPRIJS tot 1 jan. 2022
€220
Afspraak maken hairstroke wenkbrauwen?
Als je benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn van hairstroke wenkbrauwen bij jou, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je dan graag verder en informeren je over de mogelijkheden van onze hairstrokes wenkbrauwen. 3D wenkbrauwen worden steeds vaker gekozen en wij lichten graag toe waarom. Dus heb je vragen? Stel ze ons.