Hairstroke wenkbrauwen

Tegenwoordig hoor je steeds meer over hairstroke wenkbrauwen. Een andere naam voor hairstrokes is de 3D browstrokes. De hairstroke techniek zorgt ervoor dat je een mooie en natuurlijke look krijgt aan je wenkbrauwen. Je kunt ook wanneer je geen haartjes meer hebt in de wenkbrauwen toch een natuurlijk resultaat realiseren. Ze zijn nauwelijks van echt te onderscheiden.

Hairstroke techniek

De hairstroke techniek, ook wel beter bekend als 3D wenkbrauwen, is een speciale techniek waarbij er met behulp van een ultrafijne naald strokes wordt aangebracht. Deze techniek staat ook wel bekend vanwege de natuurlijke uitstraling, omdat er bij de wenkbrauwen fijne haartjes worden gepigmenteerd. De wenkbrauwen zijn dankzij de hairstroke techniek niet van het echt te onderscheiden. Dit verklaart ook waarom juist deze technieken bij vele erg populair is. Wij tekenen dus de extra wenkbrauwhaartjes met pigment, het is geen daadwerkelijke haarimplementatie. Hierbij is het van belang dat elk haartje – streepje – met uiterste precisie en nauwkeurigheid gezet wordt. We letten hierbij op zowel de vorm van het streepje als de kleur. Hierdoor krijg je natuurlijke vollere wenkbrauwen en wordt voorkomen dat het ‘streperig’ of niet natuurlijk wordt.

Voordelen hairstroke wenkbrauwen

Er zijn veel voordelen die je gaat ervaren als je kiest voor hairstroke wenkbrauwen:
$

Het is niet van echt te onderscheiden.

$

Het is een pijnloze behandeling.

$

Je krijgt wenkbrauwen met een natuurlijke look.

$

Je hoeft zelf niet veel meer te doen aan je wenkbrauwen.

$

Geniet twee jaar van levensechte wenkbrauwen.

$

Geen huidbeschadigingen na de behandeling.

Prijzen Hairstroke wenkbrauw

Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar en verlaat
je onze PMU salon als een tevreden mens.

PMU Hairstrokes (incl. nabehandeling binnen 6-8 weken)

€295

Touch-up kleur (na 3-6 maanden)

€59

Touch-up kleur (na 7-12 maanden)

€120

Touch-up kleur (na 13-24 maanden)

€190

Correctie

Touch-up nieuwe klant

€ op aanvraag

€ op aanvraag

Afspraak maken hairstroke wenkbrauwen?
Als je benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn van hairstroke wenkbrauwen bij jou, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen je dan graag verder en informeren je over de mogelijkheden van onze hairstrokes wenkbrauwen. 3D wenkbrauwen worden steeds vaker gekozen en wij lichten graag toe waarom. Dus heb je vragen? Stel ze ons.