Fusion brows

Een andere naam voor fusion brows is combi-brows genoemd. Het is een nauwkeurige techniek om de realistische aspecten van de groei van je wenkbrauwen na te bootsen. Het is een combinatie van een ultrafijne haartjestechniek en een 3D schaduwtechniek. De schaduwtechniek zal alleen toe worden gepast bij de Fusion brow techniek. Als je denkt aan natuurlijke wenkbrauwen, dan is natuurlijke haargroei van groot belang. Het is niet perfect, het moet warrig zijn. Dit komt omdat de haartjes vaak willekeurig door je wenkbrauw groeien en ze staan dus niet alleen op een lijn (naast elkaar).

Wat is fusion brows?

De Fusion brow techniek is een combinatie van de Hairstroke en Powderbrow techniek. Een zeer belangrijk aspect voor het creëren van een natuurlijke wenkbrauw is het creëren van een natuurlijk haargroei. Deze is niet perfect, maar warrig. De haartjes groeien soms willekeurig door de wenkbrauw en staan niet allemaal op één lijn naast elkaar.

Wie kiest er voor fusion brows?

Combi brows is een techniek die vaak gekozen wordt door mensen die een deel van hun wenkbrauwen missen, of mannen en vrouwen die weinig tot geen haar hebben. Ook als je lichte, dunne wenkbrauwen hebt kan dit de oplossing zijn.

Waarom fusion brows kiezen?

De techniek fusion brows kun je toe laten passen als je imperfecties wil corrigeren van je wenkbrauwen, maar ook wanneer de vorm geoptimaliseerd moet worden, of als je kale plekken op wil vullen of een natuurlijke wenkbrauw wil creëren.

Prijzen

Combi-Brows

Er geldt een normale prijs voor een fusion brows behandeling van €395 incl. nabehandeling binnen 6 weken.
ACTIEPRIJS tot 1 dec. 2021 van
€320
Zorg dat je ook gebruik gaat maken van deze actie en ervaar het resultaat van de fusion brows deze maand nog!
Afspraak maken combi-brows
Misschien ben je benieuwd naar de mogelijkheden van fusion brows bij jouw huid of heb je er vragen over. Het enige wat je dan hoeft te doen is contact met ons op te nemen en dan helpen wij je graag verder. Wij staan voor onze klanten klaar en willen het beste voor iedere huid. Laat je daarom snel informeren wat combi-brows voor jou kunnen betekenen.