Combi-brows

De combi-brows worden ook wel Fusion brows genoemd. Het is een nauwkeurige techniek om de realistische aspecten van de groei van je wenkbrauwen na te bootsen. Het is een combinatie van een ultrafijne haartjestechniek en een 3D schaduwtechniek. Als je denkt aan natuurlijke wenkbrauwen, dan is natuurlijke haargroei van groot belang. Het is niet perfect, het moet warrig zijn. Dit komt omdat de haartjes vaak willekeurig door je wenkbrauw groeien en ze staan dus niet alleen op een lijn (naast elkaar).

Wat zijn combi-brows?

De combi-brow techniek is een combinatie van de Hairstroke en Powderbrow techniek. Een zeer belangrijk aspect voor het creëren van de combi-brow is het nabootsen van de natuurlijke haargroei in het begin van de wenkbrauw met een overloop naar een poederteffect richting de staart van de wenkbrauw.

Wie kiest er voor combi-brows?

Combi-brow is een techniek die vaak gekozen wordt door mensen die een deel van hun wenkbrauwen missen, of mannen en vrouwen die weinig tot geen haar hebben. Ook als je lichte, dunne wenkbrauwen hebt kan dit de oplossing zijn.

Waarom kiezen voor combi-brows?

De techniek combi-brows, ook wel fusion brows kun je toe laten passen als je imperfecties wil corrigeren van je wenkbrauwen, maar ook wanneer de vorm geoptimaliseerd moet worden, als je kale plekken op wil vullen of een natuurlijke wenkbrauw wil creëren.

Prijzen

Combi-Brows

Combi-brows (incl. nabehandeling binnen 6-8 weken)

€395

Touch-up kleur (na 3-6 maanden)

Touch-up kleur (na 7-12 maanden)

Touch-up kleur (na 13-24 maanden)

€79

€155

€265

Correctie

Touch-up nieuwe klant

€ op aanvraag

€ op aanvraag

Zorg dat je ook gebruik gaat maken van deze actie en ervaar het resultaat van de combi-brows (fusion brows) deze maand nog!
Afspraak maken combi-brows
Misschien ben je benieuwd naar de mogelijkheden van combi-brows bij jouw huid of heb je er vragen over. Het enige wat je dan hoeft te doen is contact met ons op te nemen en dan helpen wij je graag verder. Wij staan voor onze klanten klaar en willen het beste voor iedere huid. Laat je daarom snel informeren wat combi-brows voor jou kunnen betekenen.