Brow Bar

Wenkbrauwen zijn een ontzettend belangrijk onderdeel in je gezicht. Communiceren, emotie, alles heeft te maken met de wenkbrauwen. Wenkbrauwen zijn nooit hetzelfde, ieder paar is dus uniek. Door het tekenen en meten van de wenkbrauwen aan de hand van jouw gezicht zullen de wenkbrauwen ook echt bij jouw uitstraling passen.

Brow Lamination

Wenkbrauwharen kunnen stijl zijn of krullend, ze hebben allemaal eigen vormen en dat komt door drie chemische verbindingen in onze haren. Je hebt zwavelverbindingen, maar ook natriumverbindingen en waterstofverbindingen. Als je natrium- en waterstofverbindingen hebt, dan weten we dat deze eenvoudig losgemaakt kunnen worden met hitte of met vocht. Een wenkbrauwlift is toch wel een chemische behandeling. Als je namelijk de verbindingen in de haren wil veranderen dan moet je de zwavelverbindingen verbroken worden. Ze moeten in een andere stand gepositioneerd worden. Een haar heeft altijd meerdere zwavelverbindingen.

Hoe werkt een wenkbrauw lift?

Gedurende de wenkbrauw lift wordt er eerst gebruik gemaakt van een lift lotion. Het zorgt ervoor dat de haren zacht worden, ze zwellen ook op en de haarschubben gaan dan open staan. Dit zorgt er samen voor dat de zwavelverbindingen in je haren worden verbroken. Vervolgens wordt een andere lotion gebruikt en die zorgt voor het hervormen van de haartjes.

Nieuwe trend

Het is je wellicht wel opgevallen dat brow lamination een nieuwe en populaire trend is. Met deze techniek worden de wenkbrauw­haren in de juiste richting geplaatst én gehouden. Dit zorgt voor volumineuze en gedefi­nieerde wenkbrauwen tot acht weken lang. Ideaal om ook eens te ervaren!

Manis Brows

Tijdens de Manis Brows behandeling werken wij met je natuurlijke haartjes. De behandeling bestaat uit het harsen, epileren, knippen, verven en stylen van de wenkbrauwen en duurt ongeveer 1 uur.

Brow Bar

Hieronder de prijzen:

Manis Brows
(harsen, epileren, knippen, verven en stylen)

€39,50

Brow Lamination

€30

PMU brows i.c.m. Brow Lamination
* Behandeling dient binnen 6-8 weken na nabehandeling PMU ingepland te worden en is eenmalig geldig.

€15

Afspraak maken Brow bar